GRUNDKURSUS I MANIFESTATION

Grundkursus i Manifestation 5. januar 2023 (kommer igen til efteråret)

Et transformerende live-online kursus med replay er tilgængelig i 6 mdr. 

Det er et spirituelt kursus i høje vibrationer og universets ubetingede kærlighed. Jeg arbejder med energiarbejde, healing, øvelser, viden og visdom.

Kurset er en transformationsproces for dig, hvor du lærer at manifestere og hvor du via healing kommer til at give slip på det som indtil nu har stået i vejen, for at du kunne manifestere dit ønske. 

Du får redskaber, viden og øvelser som du i fremtiden kan bruge når du vil manifestere. Det er et dybt transformerende kursus, hvor du med fokus på et personligt valgt tema/ønske, kommer til at gennemgå en proces og bliver forløst i det som står i vejen. Du bliver opgraderet i din energi og får højnet din vibration, så du kan tiltrække og skabe det i dit liv.

Kurset indeholder:

Healing og forløsning

af ubevidst materiale, som i virkeligheden er det der gør, at du ikke allerede har det, du ønsker dig. 

Aktivering af din energi 

hvilket betyder at du bliver vækket og åbnet på helt specifikke områder i din energi, som gør at du bliver i stand til at skabe fra dit hjerte og samskabe med din sjæl og dit højere selv. 

Generel balancering af DIG

så du kan leve et liv i balance og blive opgraderet til den version af dig selv, som er magnetisk for det du ønsker at manifestere.

Manifestation i 7. dimension/plan

som øger virkeliggørelsen af dit ønske med 80-90 %.

Effektive redskaber

som giver dig retning og gør at du kommer i mål, vel vidende at alt afhængig af, hvad du vil skabe, så skal du nogen gange ikke gøre andet end at vente, når først din energi og vibration er højnet – og det bliver den i løbet af kurset.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Skriv til mig, og jeg vender tilbage hurtigst muligt!