manifestation

Skabelse fra hjertet og samskabelse med din sjæl

Mine manifestationskurser adskiller sig fordi:

Du finder ind til det, DIT HJERTE længes efter og det, DIN SJÆL gerne vil

og

Du kommer til at transformere til dit SANDE DIG – der hvor du kan modtage det

Healing af det som står i vejen for dig er en væsentlig del af kurserne, ligesom aktivering og opgradering af din energi er med til at skabe sand transformation.

Du kan manifestere alt hvad du vil og det jeg synes er spændende, er når manifestation bliver magisk, fordi du transformerer din modstand og opgraderes i din energi og dermed bliver magnetisk for noget du ikke før har kunnet tiltrække. 

Jeg er vidne til at mine kursister tiltrækker fantastiske ting, tilstande, jobs mm. som var beond det, de turde håbe på. Jeg ser dem træde ind i deres potentialer og gøre det, som de altid har drømt om, men aldrig er kommet i nærheden af og jeg ser dem transformere til en ny version af dem selv med mere glæde, lethed, frihed og kærlighed i deres liv.

Den form for manifestation jeg arbejder med, er at gøre det muligt, at manifestere det du drømmer om, men indtil nu ikke har kunnet skabe i dit liv. 

Hvad end årsagen er, til at du ikke allerede har det. Så ER det muligt. 

Alle mine kurser er dybt transformerende kurser. Dvs. at dine mønstre – tanke, følelser, og adfærdsmønstre forandres fordi du transformerer dem, så du får adgang til en gladere, mere kærlighedsfyldt, fri, energifyldt, fredfyldt og powerfuld del af dig. dit SANDE DIG. Der hvor du føler dig VÆRDIG til at gøre, være og få alt det du gerne vil.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Skriv til mig, og jeg vender tilbage hurtigst muligt!