MANIFESTER KÆRLIGHEDEN

Manifestér kærligheden starter 23. marts 2023

Et 4 ugers transformerende kursus som foregår online med adgang til replay i 6 mdr. 

Det er et transformerende kursus med fokus på at Manifestere en ny kæreste eller at Manifestere ny kærlighed i dit nuværende parforhold afhængigt af hvor du er i dit liv.

Du får dyb transformation af de gentagne kærlighedsmønstre og overbevisninger, som hindrer dig i et sundt og kærligt parforhold. 

Du vil opleve at dit tema ikke længere styrer dig og at du er i stand til at gå ind i en relation med et andet menneske, på en mere balanceret og positiv måde.

Du bliver opgraderet i din energi og får højnet din vibration. Du får styrket din selvkærlighed og dit selvværd og træder ind i en gladere, mere tiltrækkende, magnetisk side af dig.

Værdi 6.000 kr. 

Din pris: 5.000 kr.

Bonus

Du får onlinekurset ”Tiltræk en kæreste med Neo feng shui” til en værdi af 2.500 kr. oveni, når du booker  kurset “manifester kærligheden”.

Det er et kursus for dig som kvinde, der gerne vil tiltrække en mand. 

Manifester kærligheden kurset indeholder:

Healing og forløsning

af ubevidst materiale, som i virkeligheden er det der gør, at du ikke allerede har det kærlighedsliv du ønsker dig. 

Aktivering af din energi

hvilket betyder at du bliver ”vækket” på specifikke relevante kærlighedsområder og du får aktiveret din intuition, så du kan gennemskue hvad og hvem der er rigtig for dig.

Generel balancering af DIG

Hæver din vibration og lærer hvordan du kan leve et liv i balance. Du bliver gladere, får mere energi og bliver mere tiltrækkende.

Opgradering

til den version af dig selv, som er magnetisk for den kærlighed du ønsker at manifestere. Du oplever større værdighed og mærker dybt inde, at du fortjener mere og at dit aktuelle parforhold fortjener sandhed og integritet i relationen.

Manifestation i 7. dimension/plan

som øger realisering af dine kærlighedsønsker med 80-90 %. Du mærker at du kan sætte ord og handling på dine ønsker.

Effektive redskaber

som giver dig retning og gør at du kommer i mål, vel vidende at nogen gange skal du ikke gøre andet end at vente, når først din energi og vibration er højnet – og det bliver den i løbet af kurset.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Skriv til mig, og jeg vender tilbage hurtigst muligt!