MIN SJÆLS LÆSNING

Den dag i marts måned 2022 stod jeg inde i midtbyen, midt i et lyskryds, i min nye meget dyre frakke, som jeg få dage forinden havde manifesteret, og spiste en kæmpe isvaffel. 

Klokken var halv seks om aftenen og alle andre gjorde det rigtige – handlede ind til aftensmaden eller var på vej hjem fra arbejde. 

Jeg har altid følt jeg skulle anstrenge mig en lille smule når jeg var ude, en form for præstationsangst. Men den her dag havde jeg lige fået en læsning af min Sjæls Plan, og jeg var målløs. 

Jeg var på én gang fuldstændig tom og fuldstændig opfyldt. Min sjæl havde kærligt lukket munden på min dagsbevidsthed. Der var en dyb følelse af, at jeg pakkede alt det sammen, som handlede om lavt selvværd, tvivl på mig selv og frygt, for ikke at være elsket eller god nok.

Intet kunne røre mig. For første gang (siden jeg var barn) følte jeg hele vejen igennem mig, at jeg ikke bare er nok, jeg er Alt hvad jeg nogensinde har drømt om at være og mere til. Folk kunne kigge og tænke alt det de ville.

Så jeg købte den is fordi jeg havde lyst til is og det kunne ikke røre mig mindre, at der blev stor kigget efter mig, mens jeg stod der i min 8.000 kroners frakke med en kæmpe vaffelis, midt i et lyskryds kl. halv seks om aftenen – fordi det var lige der, solens lune stråler strømmede og ramte mig, på den iskolde dag.

Når vi får adgang til at se, meningen med vores liv, er det min erfaring at mennesker får en helt anden ro, tillid og lykkefølelse. Jeg har altid selv haft følelsen af mening med mig og en dyb tro på at jeg skulle noget vigtigt i mit liv og mit drive i forhold til at opnå det jeg gerne ville, har været en usigelig hjælp i de daglige udfordringer med angst.

Men at få indsigt i min Sjæls Plan, var den største bekræftelse og langt mere end det. For ikke nok med at den bekræftede mig i mine ønsker for mit virke, den gav mig indsigt i mine evner og i, hvor kæmpe stort mit lys er.

Jeg er forelsket i min Sjæls Plan og har den med mig dagligt, i alt hvad jeg gør og ikke mindst i mit virke. Det giver mig en dyb ro, lykkefølelse og tillid til mig selv at vide, at jeg er alt det, jeg gerne vil være og den er en bekræftelse i, at jeg gør det rigtige hver eneste dag. 

Lone Allison

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Skriv til mig, og jeg vender tilbage hurtigst muligt!