PROGRAM

 

9.00 – 9.45 Lone Allison – Åbning og Velkomst

Lone Allison åbner Soul Summit 2023 med undervisning og energiarbejde i en introduktion til Sjælen og en åbning ind i kontakten til din Sjæl og hjemhentning af Sjælen til dit menneske. 

Ved oplevelser i livet der giver mindre og større chok og traumer, mister vi den fulde sjælekontakt i det fysiske, og vi lever med det meste af sjælens energi udenfor kroppen. Sjælehentningen er en hentning af din Sjæl hjem til din fysiske krop og er healende, groundende og styrkende for din kropsbevidsthed, energi og følelsen af at være “hjemme i dig selv”.

 

 

 

10.00 – 11.30 Jeannie Rosalina – Lys- og lydhealing

Jeannie faciliterer en lys- og lydhealing, hvor hun trækker sine lysstråler fra vibrationernes kraftfelt og healer med lydens kraft, som er toner fra himlen, der går gennem hende som instrument.

 Jeannie Rosalina kalder sig en smuk lysengel og en energetisk kiropraktor, som kommer med lys og kraft til jorden.

Jeannie er uddannet lydhealer og scanner i sessioner kroppens organer, hvor hun ser behovet for healing.

Jeannie har det sidste år lavet “healing af dit livsbanelys”, hvor hun hjælper mennesker med at få det bedre. 

Det at hjælpe mennesker har altid været en hjertesag for Jeannie og hun vil gerne se resultater af sit arbejde, enten i nuet eller som noget der folder sig ud over tid.

 https://www.jeannieroselina.dk/

Jeannie Rosalina

 

 

11.45 – 13.15 Anusha Maria Furbo – Sjælens “Code of conduct” – en direkte vej til bevidsthed og empowerment!

Du kan ikke, ikke være på din vej. Men du kan tage unødige omveje, der mindsker din styrke, din kraft, og din evne til at høre det, som kalder stærkest på dig i nuet. 

Dit next level er en direkte vej til bevidsthed og autenticitet, hvor du også i adfærd og handlinger forbliver tro mod dit eget sande og stærkeste udgangspunkt. Helt uden omsvøb.

I denne session får du navigationspunkter for Sjælens ”Code of conduct” for et meget ærligt, mere kærligt og værdigt udgangspunkt i mødet med dig selv og andre.

Du får konkret inspiration til hvordan du ærer og nærer dit personlige- og indre lederskabskompas i livet. Så du kan skabe reel impact for dig selv og for andre. Vel mødt!

Anusha Maria Furbo, Ledelseskonsulent, Executive Coach & Spirituel Psykoterapeut er optaget af menneskers udvikling, trivsel og opvågning. Hun arbejder for at vække nærværet med bevidstheden i vores indre og ydre univers, så vi kan inspirere og kreere succesfuldt via vores intuitive og energetiske evner til gavn for de mange.

Med det afsæt, guider Anusha mennesker i deres personlige udvikling og transformation – til en større autenticitet og bevidsthed, både i livet og deres faglige erhverv.

Anusha trækker på mere end 25 års erfaring fra ledende stillinger i erhvervslivet, såvel som hendes terapeutiske og spirituelle virke, hvor også hendes intuition og kanaliseringer sættes i spil.

http://anushafurbo.com/

 

 

Kl. 13.30 – 15.00 Lone Allison – Hjem til Enhed

Større og mindre traumer er funderet i den plan, som din Sjæl har for dit liv. En plan om at få specifik læring og erfaring. Vi gentager traumerne og lever med og i dem, liv efter liv, indtil de heales og overbevisninger som ligger i disse traumer, forløses og vi tager sandheden til os. Den sandhed som ligger i Sjælens visdom og som vi i første instans kom til jorden med.

I livmoderen er vi forbundet, til vores mor og vi har en oplevelse af at være et med alt mens vi er ganske små. Men på et tidspunkt får vi den oplevelse, som et traume – at vi er adskilt. 

Det er i vores menneskeliv en oplevelse, som arketypisk er det, der sker, når vi forlader livmoderen – at vi bliver forvist fra Paradis og adskilt fra Altet og hinanden. 

Det er en overbevisning, som nu lever i os og som vi har levet i, karmisk og genetisk i mange, mange liv – det er noget vi dybt inde tror er sandt, selvom mange i nyere tid har en mental viden om, at det ikke er sandheden. 

Det er en illusion, som vi (blandt mange andre) er kommet for at træde ud af, for at komme tilbage – hjem til Enheden, Kilden, Paradis – følelsen og ikke bare en viden, men en følelse i hjertet og en dyb visdom om at vi er forbundet – at vi er ét med hinanden og med Gud. 

Lone Allison faciliterer i indlægget den healing og aktivering, som kærligt fører dig ud af illusionen og hjem til Enheden.

Lone Allison arbejder i kærlighed og med kærlighed. Hun samarbejder med skaberen i universets høje vibrationer, direkte fra kildens – Guds lys.

Hun er som spirituel guide, lysarbejder, energiarbejder, healer og aktivator, dedikeret til at højne bevidsthed og bidrage til at frigøre kærlighed, frihed, fred, power, visdom, glæde, lykke og overflod for mennesker på jorden.

Lone Allison hjælper mennesker, med at få øje på deres fantastiske potentialer og med at hjælpe dem til at hjælpe sig selv, så de kan udfolde det og gøre drømme og potentialer til virkelighed.

Tilmeld Lone Allisons nyhedsbrev

 

Kl. 15.15 – 16.45 Karina Bundgaard – Mød verden med sjælens øjne

 Velkommen til undervisning, meditation og trommerejse ind i en healende fordybelse i at bære sjælens kraft med dig ind i din menneskelige bevidsthed – og i at møde verden med sjælens lys gennem dine egne øjne.

 På foredraget modtager du healing, der åbner kroppen og bevidstheden til at lade sjælens lys strømme frit i hele dig, som healing til dig selv og til de slør, vi som mennesker kan møde ud i verden.

 Verdens slør kan være alt fra tung energi, til fasttømrede mønstre i organisationer, til programmeringer i os selv og andre, der hindrer at vi som mennesker kan mødes sjæl til sjæl, og at sjælen kan udføre sine opgaver på jorden. 

Der vil på foredraget være øvelser i at fokusere sjælens lys ind i dig, og i at kunne bruge sjælen som healing af fortiden, forløsning af nutiden og manifestation ind i fremtiden.

Karina Bundgaard har en moderne shamanistisk praksis, der forener Østens og Vestens visdom i en integration af menneskets medfødte energibevidsthed, ind i hverdagens samfundsmæssige rammer.

Hendes formidlinger tager udgangspunkt i at hjælpe mennesker ind i deres egen sjælskraft, og herfra udfolde deres eget potentiale og sjælelige perspektiver rent og kraftfuldt.

Karina arbejder med kanalisering, vejledning, healing, meditation, lysarbejde, regression – og har en butik med røgelse og krystaller i Gammel Munkegade i Aarhus C.

https://www.shamanworks.org/

 

 

Kl. 17.00 – 18.30 Hanne Ravn – Spiritualitet i dag

Med afsæt i Vækstcenterpædagogikkens empatistjerne/pentagrammet og Bob Moore lære om kroppen energisystem vil jeg snakke om, hvordan spiritualitet kan opfattes og leves i 2023. 

Igennem de sidste mange år er det blevet muligt for flere og flere mennesker at tilegne sig og have praksis med meditation, indre fordybelse og kropsarbejde; det der tidligere var forbeholdt munke og nonner og som var forbundet med afkald og tilbagetrækning fra det almindelige verdslige liv.

I dag har vi alle den mulighed og flere og flere mærker en tiltrækning til at få en dybere kontakt med sin essens og de medfødte kvaliteter og kompetencer. Hvordan praktiseres det i en hverdag, hvor der også kan være familie-og arbejdsliv.

Oplægget vil forme sig som workshop, hvor vi undervejs sammen vil praktisere enkelte meditationsøvelser. 

Hanne Ravn har igennem mange år praktiseret meditation og bevæget sig hen ad selvudviklingens snørklede veje. Det tog sit udgangspunkt først i 20erne, hvor hun havde nogle helbredsmæssige udfordringer. Hannes nysgerrighed og interesse har været centreret omkring indre fordybelse igennem meditation og senere suppleret med mindfulness samt kropsarbejde og terapi. Hendes primære meditationspraksis har sit udspring og dybe erfaring fra den Irske healer Bob Moore. Hanne Ravn nåede desværre aldrig at møde Bob Moore, men har og er fortsat så heldig og taknemmelig for at have Helen Gamborg som lærer. Helen Gamborg har været elev hos Bob Moore i mange år. 

Også professionelt har Hanne gennem mere end 30 år beskæftiget sig med personlig udvikling, livsvejledning, terapi, mindfulness og meditation. Hun har undervist i sundhed, psykologi, kommunikation, kropsarbejde mm., og har givet personlig livsvejledning til både børn, unge og voksne. Hanne møder mennesker med vidt forskellige baggrunde og tager åbent imod hvert enkelt menneske, både i individuelle terapeutiske forløb og i grupper.

https://hanneravn.dk/

 

 

 

Kl. 18.45 – ca. 19.30 Lone Allison – Afslutning og Tak

Lone Allison afslutter Soul Summit med en guidet healing, som kærligt favner den energetiske del af os, som  er med til at gøre os til mennesker. Den del af dig, som i spiritualitetens navn, selv i dag, er blevet udskammet, udskældt og forsøgt ekskluderet – og som i virkeligheden, også der, er den styrende part – Egoet.

Slutteligt Tak på Soul Summit´s første afholdelse.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Skriv til mig, og jeg vender tilbage hurtigst muligt!