MANIFESTER DIN SUNDE KROP

Manifestér din sunde krop er et 4 ugers transformerende kursus med start d. 20. april 2023

Kurset foregår live-online og er tilgængeligt på replay i 6 mdr. 

Kurset er koncentreret omkring din optimering af dig i dit indre og om at lære dig at manifestere din sunde krop – hvad end det betyder for dig, at være sund og have en sund krop. Hvad end du ønsker at manifestere, om du vil være stærkere, renere, slankere i din krop eller om du vil ændre på din kropsform, fremtoning eller noget andet – så vil det være de ting du fokuserer på at manifestere på kurset.

Det er et dybt transformerende kursus, hvor du får mulighed for at give slip på usunde mønstre, som holder dig i en usund kropstilstand og du vil blive aktiveret i din energi, så du kan lave de livsstilsændringer du ønsker i din hverdag.

Pris: 5000 kr. 

Kurset indeholder:

Healing og forløsning 

af ubevidst materiale, som i virkeligheden er det der gør, at du ikke allerede har den sundhed, du ønsker dig. 

Aktivering af din energi 

Du får vækket og/eller styrket din kropsbevidsthed og du får aktiveret din intuition, så du kan modtage information fra dit højere selv og blive bedre til at lytte til din intuition og din krop.

Generel balancering af DIG

så du kan leve et liv i balance og blive opgraderet til den version af dig selv, hvor du har din sunde krop og du mærker sundhed og velvære.

Opgradering

Af dig og din energi, dvs. du får hævet din vibration og oplever at du mærker større selvkærlighed og selvværd. Du mærker større glæde og velvære. 

Manifestation i 7. dimension/plan

hvor vi manifesterer din (nye) sunde krop i energien og øger muligheden for virkeliggørelse med 80-90 %. Det betyder at din forvandling kommer langt lettere til dig. Du mærker en markant forandring i din krop i løbet af kurset. Nogen forandringer vil ske overnight og på andre områder er det en proces som fortsætter for dig.

Effektive redskaber 

som giver dig retning og gør at du kommer i mål, vel vidende at altafhængig af, hvad du vil skabe, så skal du nogen gange ikke gøre andet end at vente, når først din energi og vibration er højnet – og det bliver den i løbet af kurset.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Skriv til mig, og jeg vender tilbage hurtigst muligt!